Η ιστορία μασ

Είμαστε η Ιωάννα, η Ντιάνα, ο Άρης και ο Μάριος. Φίλοι από τα παιδικά μας. Ο καθένας μας προέρχεται από διαφορετικό επαγγελματικό κλάδο. Διοίκηση επιχειρήσεων, προσχολική αγωγή, χονδρικό εμπόριο και τεχνική εταιρεία . Η μακροχρόνια φιλία μας, η αγάπη μας για τη χειρωνακτική δημιουργία & τη διακόσμηση και οι γνώσεις μας γύρω από το εμπόριο & τις πωλήσεις μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τη δική μας επιχείρηση, ένα κηροπλαστικό εργαστήρι.


Όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την κηροπλαστική, γνωρίζαμε ότι χρειάζεται να επενδύσουμε χρόνο και χρήματα στην δημιουργία της κατάλληλης υποδομής που θα εξασφάλιζε την άρτια κατασκευή των κεριών μας αλλά και την ασφάλεια των ανθρώπων που θα εργάζονταν στο χώρο μας. Κάναμε μια έρευνα για αγορά κατάλληλων μηχανημάτων αλλά ξεπερνούσε κατά πολύ το μπάτζετ μας.

 
Έτσι λοιπόν, βάλαμε κάτω τις γνώσεις μας και δημιουργήσαμε χειρωνακτικά ένα μεγάλο μέρος των μηχανημάτων. Σκεφτήκαμε πως έτσι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και στη συνέχεια που θα έρχονταν κάποια έσοδα , να ανανεώναμε και τον εξοπλισμό μας. Η διαδικασία παραγωγής των κεριών μας από τα μηχανήματα μέχρι και την διακόσμηση έγινε αυστηρά χειρωνακτική, αρχικά για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε και φυσικά για να έχουμε ένα τελικό μοναδικό χειροποίητο προϊόν.

 
Aσχοληθήκαμε αρχικά με χειροποίητες λαμπάδες και στη συνέχεια με αρωματικά κεριά σε βαζάκια, τα οποία λόγω της καλής ποιότητας και της οικονομικής τιμής απέκτησαν το πελατολόγιό τους στη χονδρική πώληση. Και καθώς στην εποχή της πανδημίας μάθαμε όλοι τις διαδικτυακές αγορές, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) ώστε να γνωρίσουν τις δημιουργίες μας σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό.


t
m

Dream Big, Work Hard and Make it Happen

Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τον κατάλογό μας με καλαίσθητες δημιουργίες και ανταγωνιστικές τιμές. Μότο μας , ΄΄Dream Big , Work Hard and Make it Happen΄΄. 

Εμείς το ονειρευτήκαμε, μείναμε πιστοί στο όνειρο με σκληρή & προσωπική εργασία και το κάναμε να συμβεί.

 
Επόμενο όνειρό μας είναι να μεγαλώσει η επιχείρησή μας, να δώσουμε εργασία σε περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που έχουμε μέχρι στιγμής, και να ασχοληθούμε με διακόσμηση γάμων και βαπτίσεων έχοντας πάντα ως βάση το κερί.

Contact us

Leave us a note